poniedziałek, 20 listopada 2017

Kolor w kosmetykach CI 10316 Ext. D&C Yellow No. 7

Kolor w kosmetykach CI 10316 Ext. D&C Yellow No. 7

Kolor w kosmetykach CI 10316 Ext. D&C Yellow No. 7  to żółty barwnik pochodzenia chemicznego,umiarkowanie rozpuszczalny w wodzie  stosuje się go w preparatach mydeł i detergentów, wybielaczy do włosów, odżywkach do włosów, środkach nawilżających, szamponach i produktach do pielęgnacji skóry. 
  
CI 10316   Ext. D&C Yellow No. 7


Wykazuje silne działanie alergenne

Brak komentarzy:

Publikowanie komentarza